Café Arhuacos Newsletter: zdroj tipů a rad jak pracovat s kávou

Vítejte v úžasném světě Café Arhuacos, kde se každé zrno kávy sklízí s láskou a respektem k přírodě. Prozkoumejte s námi, co dělá naši kávu tak speciální, a dozvíte se o výhodách, které získáte, když se přihlásíte k odběru našeho newsletteru.

Proč Café Arhuacos?

Naše kolumbijská káva 100% Arabica z regionu Sierra Nevada de Santa Marta je ručně zpracovávána od vysazení prvního semínka až po konečné pražení pouze nejlepších třešní. Vyznačuje se výraznou chutí hořké čokolády, oříšků a tropického ovoce.

Nemáme jen čerstvou kávu, ale také čerstvý přístup. Lidé z kmene Arhuacos, naši přímí obchodní partneři, nám umožňují být více než jen fairtrade. Všechny zisky z prodeje kávy podporují snahu kmene Arhuacos o navrácení přírodní rovnováhy v regionu i na celém světě.

O Nadačním fondu Arhuacos

Od roku 2021 jsme na trhu s kávou a od té doby jsme spustili Nadační fond Arhuacos. Jeho hlavním posláním je podporovat komunitu Arhuacos ve snaze získat zpět svou půdu, což je klíčové pro jejich budoucnost. Dozvěděte se více o našich projektech a úspěších na www.arhuacos.cz.

Přihlaste se k našemu newsletteru

Chcete se dozvědět více o kávě, nabídkách a dalších novinkách od Café Arhuacos? Přihlaste se k našemu týdennímu newsletteru! Očekávejte slevy, exkluzivní recepty na kávu, informace o nových produktech a inspirativní příběhy.

Přihlaste s k odběru:

 

Speciální nabídka jen pro vás

Při přihlášení k odběru newsletteru obdržíte slevu 15% na svůj první nákup. Je to náš způsob, jak vám poděkovat za to, že jste součástí naší komunity. A když se k nám připojíte, stane se něco úžasného - nejenže si vychutnáte vynikající kávu, ale také podpoříte úžasnou věc.

Začněte svou cestu s Café Arhuacos dnes

Přidejte se k nám, ochutnejte autentickou kolumbijskou kávu a stále pomáhejte komunitě Arhuacos. Přihlaste se k našemu newsletteru zde a začněte s námi psát novou kapitolu!

Ochutnejte Café Arhuacos. Cítíte lásku k přírodě v každém doušku.

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny